Harry Potter Magical Wand Cassie's lovely books: Posuď knihu podle obalu (6)

31. března 2013

Posuď knihu podle obalu (6)


Nedělní meme pořádané Syki

 

Krásná katastrofa
Jamie McGuire

Anotace:
Krásná katastrofa je napínavý milostný příběh z prostředí americké univerzity. Napsala ho světově proslulá autorka Jamie McGuire a skvěle vystihla jak atmosféru mezi studenty, tak i mezilidské vztahy, které v knize popisuje.

Hlavní hrdinkou románu o velké lásce Krásná katastrofa je Abby. Navenek se snaží působit nenápadně a konzervativně. Nepije, nemluví sprostě, nenosí vyzývavé oblečení a snaží se nechat daleko za sebou svou temnou minulost. Studium na univerzitě pro ní znamená nový začátek k lepším dnům, kdy se konečně včlení do bezstarostného studentského života. Spou s nejlepší kamarádkou přijíždí na univerzitu a do cesty se jí postaví atraktivní překážka.

Travis Madox je rebel a má pověst děvkaře a příznivce sexu na jednu noc. Urostlý potetovaný atraktivní hezoun zkříží cestu Abby a je to to poslední co by si přála... Zároveň, i když si to v žádném případě nechce přiznat, Travis ji přitahuje.
Co vidí na týpkovi, který si vydělává peníze na nelegálních zápasech a holky střídá jednu za druhou? Je okouzlující, ale jeho cíl je jasný, dostat holku do postele a za den či dva do postele dostat jinou. Baví ho boj na všech frontách. Jakmile získá, co chtěl, ztrácí zájem a začne se rozlížet po nové oběti. Do oka mu padne Abby a krásná katastrofa je na spadnutí. Protože se Abby jen tak nedá nachytat, vymyslí si na ni Travis trik. Nabídne jí sázku. Když s ním Abby bude bydlet, on vydrží měsíc bez sexu. Travis vůbec netuší, jak těžký bude tenhle boj.

Strhující milostný román Krásná katastrofa je americkým bestsellerem, který získal přední místo v žebříčku New York Times.

Můj názor:
Tahle kniha je už podle anotace hodně zajímavá a ráda bych si ji přečetla, co nejdřív. I kvůli těm úžasným názorům právě na tuto knihu. Sice jsem ji nečetla, ale myslím, že ta obálka to, co je uvnitř celkem dobře vystihuje. Líbí se mi, že není taková tuctová a že je zvláštní, přesně jako tahle kniha. Písmo u názvu bych akorát trochu pozměnila tak, že bych to dala do jedné barvy (asi tmavě modré, ale i černá by byla krásná) a stejného stylu písma. Nejlepší by bylo nějaké elegantní, ale přitom, ne moc přezdobené. Ale, jak už jsem řekla .. celkově je to nádherná, zajímavá a tak akorát zvláštní obálka vystihující ,podle mě obsah knihy skvěle, na kterou bych se dokázala koukat pořád. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Za každý komentář budu jen ráda :) Pokusím se odpovědět na všechny :)

“We read to know that we are not alone”