Harry Potter Magical Wand Cassie's lovely books: Waiting on wednesday (29)

9. října 2013

Waiting on wednesday (29)


Jde o týdenní meme pořádané Breaking the spine. Cílem je uvěřejnit knihy, které si chceme přečíst / koupit.


Nástroje smrti jsou fantasy série, kterou píše Cassandra Clareová. První díl má názevMěsto z kostí.

Jsme v současném New Yorku, velkoměstě plném klubů, barů, obchodů. Žije tu Clary Frayová. Vypadá jako obyčejná dívka, které je patnáct, má své zájmy a baví ji chodit na večírky. Jednoho večera se vydá na jednu takovou akci. Jejím cílem je známý newyorský klub Pandemonium a Clare se už nemůže dočkat. Kdo by řekl, že jí jedna party v klubu převrátí život vzhůru nohama a změní všechny její dosavadní cíle a jistoty?

Během večera v klubu se stane vražda a Clare bohužel všechno viděla. Svědectví hrůzného činu ji nečekaně vtáhne do nového světa. Je to svět lovců stínů, což jsou vycvičení bojovníci, kteří mají za úkol likvidovat démony a chránit tak svět před zlem. Dívce se sice otevřel nový svět, ale ten starý před ní definitivně zabouchl dveře. Její nečekaně nabyté schopnosti ji zatím docela komplikují život a sama netuší, odkud se vzaly. Kdo je Clary Frayová? Jak se mohlo stát, že obyčejná dívka vládne takovou mocí? Jaká je její nová role ve světě démonů a válečníků?

Sice jsem už knihu četla, ale ráda bych měla doma svoji kopii.

4 komentáře:

  1. Přesně, Město z kostí jsem už četla, ale z knihovny, a váhám nad tím, jestli si ho pořídit. :D Stoprocentně bych ho ráda měla hezky u sebe v knihovničce :D Máš nádherný design :) chtěla jsem ti říct, že jsem tě označila v Liebster Award (tady je odkaz: http://www.wayllsbookstore.blogspot.cz/2013/10/liebest-award-tag.html ), tak doufám, že ti to nevadí a že se zapojíš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho právě taky četla z knihovny :) Moc děkuji :)) To už je potřetí .. ale nevadí .. aspoň to bude mít pořádnou délku. Rozhodně se zapojím :D

      Vymazat
  2. Taky uvažuji nad tím, že si tohle vydání Města z kostí pořídím. :)
    No a jinak jsem ti též chtěla oznámit, že jsem tě nominovala v Liebster Award (http://yours-fantasy.blogspot.cz/2013/10/liebster-award-tag.html), ale koukám, že už jsi byla nominována víckrát, tak to kdyžtak neřeš a nevyplňuj, jop. :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zrovna to všechno píšu :D Ach jo .. :D Ale tak dík no .. ještě tě zařadím. A přesněji řečeno : před tebou ještě 3x. :D

      Vymazat

Za každý komentář budu jen ráda :) Pokusím se odpovědět na všechny :)

“We read to know that we are not alone”